Uddevalla – hjertet i Bohuslän!

I Uddevalla sentrum finner du mange hyggelige caféer og flere trendy restauranter, samt at det også finnes butikker med det unike og litt eksklusive som du ikke finner noe annet sted. Her shopper du både tidløst og tradisjonelt, men også det aller siste, mest trendy og nye. Det finnes også et stort kjøpesenter like utenfor Uddevalla-by som heter Torp Köpcentrum. Torp Köpcentrum er lokalisert 7 km nordvest for Uddevalla ved E6 Avstanden fra Oslo til Uddevalla er 230 km.

Kontaktinformasjon for Uddevalla Kommune: Uddevalla kommune, Varvsvägen 1, 451 81 Uddevalla

Telefon: 00-46-522-69 60 00
Hjemmeside: www.uddevalla.se

Uddevalla er en sjarmerende by beliggende i Västra Götalands län i Sverige, kjent for sin rike historie og vakre natur.

Byen ligger ved Byfjorden, en del av Skagerrak, og er omgitt av robuste klipper og frodige skoger. Historisk sett har Uddevalla vært en viktig handels- og industriby, med en blomstrende skipsbyggingsindustri frem til midten av 1900-tallet.

I dag er byen et kulturelt knutepunkt i regionen med flere museer, som Bohusläns museum og Skalbanksmuseet, som gir innsikt i områdets geologiske og kulturelle historie. Uddevalla har også en levende handlegate kalt Kungsgatan, hvor besøkende kan nyte shopping, kaféer og restauranter.

Naturelskere finner mye å gjøre her, fra vandreturer langs de mange naturstiene til båtturer i skjærgården. Byens arrangementer og festivaler, som Uddevalla Solid Sound og Shellback Festival, tiltrekker seg besøkende fra nær og fjern.

Uddevalla

Med sin kombinasjon av handel/shopping, naturskjønnhet, historiske severdigheter og moderne fasiliteter, tilbyr Uddevalla en rik og variert opplevelse for alle besøkende.

Torp Köpcentrum logo