Om Svenskeporten

Hytte, feriehus og eiendom i Sverige

Svenskeporten.no har som målsetting å gi nordmenn innsikt i og forståelse av hyttemarkedet i Sverige spesielt og eiendomsmarkedet i Sverige generelt.

Samarbeidspartnere

Dancenter

DanCenter har mer enn 60 års erfaring som formidler av ferieboliger og er en del av OYO Vacation Homes, en av Europas største aktører når det gjelder utleie av ferieboliger.

Som en av de mest erfarne formidlere på markedet har Dancenter gjennom mange år bygget opp stor ekspertise og viten om utleie av ferieboliger, og om gjestenes behov. Lang erfaring sikrer trygghet og bidrar til god service. Dette er noen av grunnene til at Dancenter har så mange glade og trofaste leietakere.

Velger du å leie en feriebolig gjennom DanCenter i Norge, kan du velge mellom mange hundre hytter og ferieboliger fra Sør til Nord. Her finner du ferieboliger til enhver smak i hele landet, på fjellet, i innlandet og langs kysten. 

DanCenter er det eneste utleiebyrået i Norge med lokalpartnere på 3 regionskontorer, som geografisk dekker hele Norge: Nord-Norge, Vestlandet & Midt-Norge og Øst- & Sørlandet. Leier du en feriebolig gjennom DanCenter vil du kunne føle deg trygg, og få hjelp via Dancenters lokalkontorer under oppholdet.

Svinesund, Sverige - Norge
Kontaktinformasjon
Svenskeporten.no eies og drives av Dealecom AS.
Kontakt oss på amund.stokke@mediahouse.no

Finn de beste tilbudene i Sverige

Vil du dra på shoppingtur til Sverige! Vil du fikse bilen til en pris du knapt trodde var mulig? Kan du tenke deg svensk ferie? Svenskeporten.no er stedet du bør besøke og studere først for å få en god og lønnsom tur. Svenskeporten.no har eksistert siden 2002, og opp til flere tusen forskjellige personer besøker oss hver måned for å orientere seg før handleturen til Sverige. Mye nytt og spennende planlegges i tiden fremover, så følg med! Håper du liker siden og at vi «ser» deg snart igjen!

Kjøp billig bil, båt, møbler og mat i Sverige!

Svenskeporten.no viser deg hva og hvor det lønner seg å handle i Sverige; billig bil, verksted, bildeler, mc, båt, kjøtt og annen mat, møbler, klær, barne- og babyutstyr, kjøkken, byggevarer, gulv, bad, kjøkken, verkstedstjenster, pc, mobil, hus, hvitevarer, hotell, restauranter, feriehus, hytte, leiligheter, helseprodukter etc. i Strømstad, Svinesund, Tøcksfors, Årjang, Åmål, Karlstad, Gøteborg, Uddevalla, Charlottenberg, Arvika og andre populære utfartsteder for handel, ferie og fritid i Sverige.

Fokus kun på leverandører kort vei fra Norge

Svenskeporten.no  fokuserer kun på leverandører og destinasjoner i kort reiseavstand fra Norge: Värmland, Bohuslän, Dalsland og Gøteborg.  Dette området bugner av leverandører innen handel, ferie og fritid.  Ofte kan det være lurt å sjekke opp muligheter på andre destinasjoner  enn de(n) du vanligvis drar til.  Svenskeporten.no er tilpasset nordmenn og nordmenns informasjonsbehov.   Ved å bruke Svenskeporten.no .trenger du ikke lenger å kaste bort dyrebar tid på å finne ut hvor for eksempel BengtsforsMellerud eller Ed er lokalisert.

Kun utvalgte bransjer og ledende leverandører

Svenskeporten.no viser kun bransjer der du som nordmann kan spare penger i forhold til handel i Norge samt leverandører av interessante tilbud innen ferie og fritid.  I stedet for å gi deg en lang liste over alle leverandører lar vi deg velge blant leverandører som er seriøse og ledende innenfor hver bransje.

Tilbud, rabattkort og viktig leverandørinformasjon

På svenskeporten.no finner du gode tilbud og viktig kontaktinformasjon på svenske leverandører innen handel , ferie og fritid.  Innenfor enkelte bransjer vil du finne rabattkort der du kan tjene store penger.  OBS! Disse supertilbudene får du kun ved å printe ut rabattkortet på Svenskeporten.no OG ta det fysisk med deg i butikken.