Camping Sverige

Campingplass i Strømstad, Sverige

Ifølge tall fra Statistisk sentralbyrå er Sverige nordmenns mest populære reisemål. Mange av oss drar på campingferie i Sverige i juli og august.

For Sverige generelt, og den svenske vestkysten spesielt, byr på mye mer enn bare shopping. Det har mange campingturister skjønt.

Som campingglad nordmann vil du her finne lokalisering, informasjon, linker etc. til de beste av Sveriges ca. 1 000 campingplasser, uavhengig om du ønsker å campe i bobil, campingvogn, hytte, rom eller telt. Mulighetene er mange: Du kan campe i storbyer som Stockholm og Gøteborg, i fiskesamfunn og i unike villmarksområder med flott natur, på øyer etc. «Söta bror» har campingopplevelser for alle og enhver.

Kanskje for barnefamilier er campinglivet spesielt attraktivt. For et barn kan en campingplass ofte fremstå som et eget univers.

På Sveriges campingplasser finner du det meste: eksklusive badebasseng, piratklubber, skattejakt, sommershow, minigolf, båtturer, pikniker etc. Og ikke nok med det! For ofte i nærheten av campingplassene ligger fornøyelses – og dyreparker, samt andre severdigheter og attraksjoner, og venter på deg.

Du finner med andre ord med stor sannsynlighet en campingplass som er som skreddersydd for nettopp deg og din familie!

Camping Sverige 5 stjerner

Her finner du lokaliseringen av alle Sveriges 5-stjernes campingplasser.

Det anbefales å booke campingtomten, hytten eller rommet i Sverige allerede nå.

Daftö Resort (dafto.se)

Noen kilometer sørvest for Strømstad sentrum, rett innenfor Kosterøyene, finner du en av vestkystens beste campingplasser. Daftö Resort tilbyr det aller meste du kan ønske av en 5-stjernes campingplass. Daftö Resort har en eventyrpark og har også siden noen år tilbake hatt et tema som barna setter stor pris på og som gjennomsyrer campingplassen. Temaet er selvfølgelig: pirater og røvere! For de voksne er en tur med båt til vakre Kosterøyene å anbefale.

Årjäng Camping & Stugor Sommarvik i Värmland (sommarvik.se)

Campingplassen ligger i terrasser ned mot sjøen og de fleste hytter har derfor flott sjøutsikt. Her er det mange aktiviteter for hele familien.

Hafsten Resort i Uddevalla (hafsten.se)

Hafsten Resort ligger på en halvøy med fantastisk utsikt! For barna er det flere lekeplasser å velge mellom, samt avstanden til barnevennlig sandstrand er maks 200 meter.

Kneippbyn Resort i Visby på Gotland (kneippbyn.se)

Dette er et eldorado for barnefamilier. Her kan du bl.a. besøke Pippis Villa Villekulla!

Apelviken Camping i Varberg (apelviken.se)

Her er det flott å bade og nyte strandlivet. Apelviken ligger ved Sveriges vindsurfingparadis.

Kronocamping i Lidkøping (kronocamping.com)

Kronocamping ligger ved Vänerns strand med gåavstand til Lidkøpings fine sentrum. Her er det mye å se og oppleve både for barn og voksne. Du kan spille eventyrgolf, ta boblebad, besøke Läckö Slott etc. Dessuten er det kort veg til Skara Sommarland.

Byske Havsbad tre mil nord for Skellefteå (skelleftea.se/byskehavsbad)

Byske Havsbad er virkelig en av Norrlandskystens perler. Må oppleves!

Pite Havsbad i Piteå (pitehavsbad.se)

Oppdag Sveriges «riviera» ved Pite Havsbad! Her har du en sandstrand som er ca. 1 km. lang. Campingplassen ligger bare 10 mil fra polarsirkelen, så her kan du se midnattsolen!

Västervik Resort – Lysingsbadet i Västervik (vastervikresort.se)

Perfekt for barnefamilier og for den som vil sole seg og bade. Campingplassen har et flott opplevelsesbad.

Ansia Resort i Lycksele (ansia.se)

Ansia Camping ligger ved Umeelvens strand i Norrland. Campingplassen holder høy standard og har flere aktiviteter og eventer å tilby.

Böda Sand er lokalisert på nordre delen av Øland (bodasand.se)

Dette er en av Sveriges mest populære campingplasser. Ligger ved en sandstrand som er ca. 1 mil lang.

Sonjas Camping på Øland (sonjascamping.se)

Sonjas Camping ligger på den mest solsikre nordre delen av øya. Det er her du finner Ølands lengste og flotteste sandstrender.

Gustavsvik Camping i Ørebro (gustavsvik.se)

Campingplassen ligger nær sentrum. Stedet er et eldorado for alle som liker å bade. Her finner du et eventyrsbad med Sveriges lengste vannrutsjebaner. Etter at du har badet kan du koble av i relaxavdelingen.

Søk i campingplasser og hytter her:

Dancenter
Booking logo