Påske i Sverige

Guide til Åpningstider i Sverige i Påsken

Åpningstider i påsken Tradisjonelt er det i påsken stor valfart av nordmenn over til Sverige for shopping og andre hyggelige opplevelser. Ønsker du shoppingmål som er åpent ALLE påskedager sjekk de ulike kjøpesentrene og deres hjemmesider. Også vanlige butikker i tillegg til dagligvarebutikkene har åpent der alle dager i påsken.

Her er detaljert åpningstidinformasjon for kjøpesentere, butikker og Systembolag på populære utfartsmål i påsken. Den enkleste måten å finne frem til Systembolagets åpningstider og beliggenhet for hvert enkelt utsalg er å søke på Systembolaget.se.

Eda/Charlottenberg: Eda/Charlottenberg er rett over grensen når du kommer fra Gardemoen/Kongsvinger-området. Åpningstider Systembolaget – Charlottenbergs Shoppingcenter.

Svinesund og Nordby: På Svinesund og Nordby har de aller fleste  dagligvarebutikker åpent alle påskedagene. Det gjelder også store matbutikker som Maxi-Mat og Eurocash. Systembolaget finner du i Strømstad.

Strømstad: Åpningstider Strømstad Shoppingcenter og Systembolaget Strømstad, samt et alternativ som er Systembolaget i Grebbestad, 4 mil syd for Strømstad.

Tøcksfors og Årjäng: Åpningstider Tøckfors handelspark og Tockfors Shoppingsenter.